Anca Alexandrescu a comentat în direct la Realitatea PLUS dezvăluirile făcute de Kelemen Hunor. Liderul UDMR a dezvăluit faptul că a refuzat propunerile venite din partea PSD pentru a prelua alte ministere după rotativă încă de joi. Anca Alexandrescu susține că în aceste condiții, Marcel Ciolacu și-a bătut joc de colegii săi de la partid pe care i-a pus să voteze această variantă chiar după ce UDMR refuzase deja propunerea.

“Am urmărit toată ziua ce se întâmplă: știrea e că Marcel Ciolacu și-a mințit colegii de partid. A supus la vot o varianta pe care Kelemen Hunor a respins-o de vineri sau joi. Varianta cu ministerul Sănătății a fost pusă pe masă și UDMR a respins-o. 

Modul murdar cum se poartă aceste negocieri ne arată că acești politicieni nu țin cont de nevoile românilor în acest moment ci doar de calculele electorale. Mai mult, iată că Ciolacu dovedește că e dispus să arunce în aer propriul partid numai pentru a-l păstra pe Sorin Grindeanu la ministerul Transporturilor.

Eu cred că nici PNL nu va acceptă această propunere a lui Ciolacu. Este doar o încercare a lui Ciolacu de a nu prelua guvernarea într-un moment în care țară fierbe. Marcel Ciolacu și apropiații săi vor să tragă cât mai mult de timp. În acest moment, Kelemen Hunor arată adevărată față a liderului PSD, Marcel Ciolacu”, a spus Anca Alexandrescu.

Articolul precedentUcraina acuză Rusia că ar fi aruncat în aer încă un baraj
Articolul următorPremierul Nicolae Ciucă, aşteptat să îşi depună luni mandatul