În perioada 22-25 iunie 2023, sunteți așteptați la Întorsura Fest, ediția a treia. Festivalul tânăr și plin de energie promite muzică bună, paradă moto și zone de aventură unde îndemânarea va fi testată la maximum! Întorsura Fest are loc în zona Camping din Întorsura Buzăului. Joi și vineri sunt dedicate în special festivalului „Împreună, formații pentru viitor”, iar de vineri seară până duminică noaptea vor concerta și artiști consacrați ca Taxi, Vescan, Puya, Cargo și Ștefan Bănică jr.

La ediția din anul acesta a festivalului Întorsura Fest și-au anunțat prezența trupe legendare și artiști cu greutate – CARGO, TAXI, PUYA și Ștefan Bănică j.r. sunt doar câteva dintre numele care țin cap de afiș.

Tradiția Doomstriker continuă și anul acesta

Oameni minunați, muzică bună, prieteni adevărați, frați – distracție la cote maxime, la Întorsura Fest! 

Tradiția Doomstriker cunoaște un nou capitol – promitem mai mult decât motoare, piele și rock! În perioada 23-25 iunie 2023, dăm încă o tură la Întorsură!

Doomstriker LEMC România vă invită la o petrecere în aer liber care se anunță încă de pe acum una epică: muzică bună, masă tradițional românească, distracție și mult, mult aer curat. 

Festivalul este organizat de Primăria Întorsura Buzăului, în parteneriat cu Doomstriker România Motorcycle Club.

Din 23 iunie, dăm adunarea la Întorsura Fest! 

Întorsura Fest 2023 – programul festivalului

În prima zi, vineri, 23 iunie, va avea loc Festivalul Național de muzică pentru trupe de copii „Împreună, formații pentru viitor”.

Tot vineri, pe scenă va urca și trupa TAXI.

Sâmbătă, pe 24 iunie, va avea loc o paradă moto (care va avea un traseu prelungit față de edițiile anterioare, până în Brădet), alături de Doomstriker România. Pe scenă vor urca legendarii CARGO.
 
Ultima zi a festivalului, duminică, 25 iunie, va aduce pe scenă artiști precum Puya, Vescan și Ștefan Bănică j.r.

Orbán Gabi Show va fi o altă surpriză a celei de-a treia ediții Întorsura Fest. Cei prezenți duminică la festival vor avea ocazia să îl vadă, live, pe fostul participant la „Românii au talent” făcând cascadorii pe bicicletă. 

Dacă v-am stârnit curiozitatea, puteți arunca o privire în trecut. Iată câteva din cele mai bune momente ale festivalului de anul trecut de la Întorsura Buzăului – Întorsura Fest, ediția a doua.

Întorsura Fest are, anul acesta, un caracter caritabil. Detalii, mai jos: 

Întorsura Fest 2023. “Dăruiește și ești mai aproape de cer” – festival moto, distracție cât cuprinde, fapte bune și omenie

 

Articolul precedentCiucă: ”PNL își dorește ca românii să nu mai plătească atât de mult pentru produsele de bază. România își importă propria producție, mai bine ambalată”
Articolul următorLiderul PNL detensionează situația: ”Magistrații nu pot să facă grevă, este ilegal”