Semnul zodiacal sub care te-ai născut îți poate influență multe aspecte din viață, inclusiv modul în care gestionezi o dispută. Dacă nativii din unele zodii aproape că nici nu te bagă în seamă, cu alții ai face bine să eviți discuțiile în contradictoriu!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dacă ai intrat într-un conflict cu un nativ Berbec, fugi! Pentru Berbec nu există niciodată cale de mijloc. Acesta trebuie să aibă ultimul cuvânt și nu se va liniști până nu îți va demonstra că are dreptate.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativul Taur evita, în general, certurile. Dacă îl calci pe nervi, ai grijă! Va deveni foarte încăpățânat și nu va avea milă, indiferent de cât de importantă ești pentru el.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul Gemeni va alege să te ignore. Pur și simplu are lucruri mai importante de făcut decât să se certe cu tine. Dacă nu îl lași în pace, va avea argumente raționale, bine gândite. Așa că fii pregătită, nu știi ce te așteaptă!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul evita confruntările pe cât posibil. Dacă vei ajunge totuși să te cerți cu nativul Rac, acesta îți va trânti, pur și simplu, câteva replici tăioase. Apoi a terminat-o cu ține. Te va ignoră cât de mult va putea și va aștepta că tu să faci primul pas spre împăcare. De asemenea, fii atentă, căci Racul o să recurgă la șantaj emoțional ori de câte ori situația îi va permite. Ai grijă să nu îi cazi în plasa!

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul iese în evidență chiar și atunci când vorbim despre cum se ceartă fiecare zodie. Nativul Leu consideră că nimeni nu se compară cu el. Este prin definiția sa superior. Nu vede rostul certurilor pentru că el este cel mai bun și deține adevărul absolut. Dacă ajungeți să va certați, nu îți va permite să spui niciun cuvânt. Va face tot posibilul să te facă să te simți inferioară și chiar umilită.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioara este cea mai pricepută zodie în a „înflori” situațiile. Va face din țânțar armăsar și se va lua de ține din orice lucru mic. Are, prin natură să, o problema cu dezordinea, astfel că trebuie să fii foarte atentă să nu îi deranjezi nimic prin casă. Altfel, s-ar putea iscă o lungă conversație despre un fapt atât de mic. Mai bine eviți confruntarea!

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

De regulă, Balanță nu suportă să se certe. Va aborda subiectele cu tact și cu diplomație. Dar chiar și Balanță are o limita! Dacă întreci acea limita, s-ar putea că situația să degenereze. Dar asta doar în intimitatea voastră, căci în public Balanță vrea să aibă o imagine perfectă. Nu își va strică reputația pentru a se certă cu ține.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este maestru în drame. Te poți aștepta oricând la o ceartă cu nativul Scorpion, căci acesta se aprinde foarte ușor. Nu se va da înlături de la a cauza o scenă, așa că încearcă să temperezi pe cât posibil situația.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

De cele mai multe ori, când Săgetătorul se ceartă, ajunge să rostească vorbe pe care apoi le regretă. Cu toate acestea, Săgetătorul tinde să lase de la el. Poate pune capăt unei certuri încă de la început, pentru a evita confruntarea.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Capricornul se ceartă rar, din motive bine întemeiate. Își dorește să dețină controlul în orice situație iar de cele mai multe ori își va întoarce spatele și va pleca. Încearcă să evite pe cât posibil conflictul, este pur și simplu mult prea ocupat să stea la discuții.

Vărsător (21 ianuarie – 18 Februarie)

Vărsătorul este foarte deranjat de situații nedrepte. Dacă va consideră că nu este tratat corespunzător, îți va spune imediat. Dar fiind din fire altruist, va face, de cele mai multe ori, primul pas spre împăcare.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Dacă te cerți cu un nativ Pești, fii atentă, pentru că este sensibil și se poate supără din orice. Chiar și certurile din nimicuri îl va afecta destul de tare. De fel, preferă calmul și va caută să aplaneze orice conflict.

Articolul precedentPoliția, în alertă! O nouă metodă de înșelăciune face victime printre bătrâni: alimente gratuite în schimbul datelor de identitate
Articolul următorCe salarii au angajații din agricultură, construcții, industria alimentară și IT – domeniile care ar putea rămâne fără facilități fiscale