Într-o mișcare fulgerătoare care a zguduit scena politică internațională, un medic apropiat fostului președinte al Statelor Unite Barack Obama a rupt tăcerea și a oferit un interviu exclusiv postului nostru de știri, Realitatea Plus. 

Profesorul Eliot Sorel, un expert de renume mondial în sănătate publică și psihiatrie, a făcut o serie de dezvăluiri incendiare care au declanșat un val de reacții și speculații în rândul analiștilor politici și al publicului larg, punând în lumină tensiunile din inima puterii americane.

Ana Maria Păcuraru: Domnule profesor, având în vedere expertiza dvs. în sisteme de sănătate și politici, cum evaluați impactul cursei prezidențiale actuale din SUA?

 
 

Eliot Sorel: Provocarea la ora actuală în alegerile din Statele Unite se referă la o gerontocrație a conducerii. Când un lider iese la pensie sau trebuie să se retragă din motive diverse, inclusiv sănătate, organizația trebuie să fie pregătită să aibă un ghid și un program de transfer al puterii, al conducerii. E momentul ca domnul președinte are o ocazie să facă un ultim gest de mare om politic, spunând că el se retrage, că va participa în alegerea celor care vor prelua șatafeta și să o facă de bună voie el însuși. Va fi un act de mare om de stat. 

Urmăriți mai jos interviul integral cu profesorul Eliot Sorel. Această conversație exclusivă promite să schimbe cursul politicii internaționale! 

 
 

 

Articolul precedentHezbollah a lansat peste 200 de rachete către situri militare israeliene
Articolul următorAl doilea tur al alegerilor legislative anticipate în Franța. O zi decisivă pentru viitorul politic al țării