Procurorii i-au reținut pentru 24 de ore pe Tudor Duma, zis „Maru” și pe frații de la care Vlad Pascu s-ar fi aprovizionat cu droguri. Cei 3 au fost audiați joi, după ce “Maru” a distribuit pe rețelele de socializare o filmare care-l prezintă în interiorul spitalului de urgență Floreasca, căutând droguri.

Potrivit avocatei lui Tudor Duma, acesta a afirmat că frații Ștefan Ciprian Constantin și Costin Antonio Constantin erau cei de la care el și Vlad Pascu s-ar fi aprovizionat cu droguri. Cel mai probabil, cei 3 vor primi vineri mandate de arestare pe 30 de zile, potrivit Realitatea Plus.

În urma incidentului, prietenii beizadelei Vlad Pascu au intrat în vizorul DIICOT. Cei 3 au fost ridicați de mascați în joi dimineață, într-o operațiune fără precedent.

“Maru”, principalul traficant avea acasă un întreg arsenal cu care și amenința polițiștii. Acesta a spart și spitalul Floreasca în căutare de droguri. Cei patru nu se ascund de ochii lumii și s-au filmat in ipostaze revoltatoare pe care le-au postat pe internet.

Potrivit unor surse, aceștia sunt prietenii cu care Vlad Pascu s-a drogat în Vama Veche înainte de tragedie și au fost lăsați liberi de polițiști. 

„Maru”, dealer-ul șoferului ucigaș Vlad Pascu, își amenința și lovea tatăl

Tudor Duma, zis „Maru”, tânărul despre se presupune că ar fi dealerul șoferului drogat Vlad Pașcu, are o lungă istorie de posesie de droguri, arme albe și violență. Mai mult, propriul său tată ar fi obținut un ordin de restricție, după ce fiul său l-a agresat.

Foto articol: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorGREVĂ CFR – Peste 300 de garnituri, afectate