Circulă zvonuri că Prințul Harry și Meghan se vor despărți, după 5 ani de căsătorie.  

La începutul acestei săptămâni, RadarOnline a arătat că Ducele și Ducesa de Sussex își petrec timp separat pentru a-și vindeca și a-și reconstrui relația.

„Încearcă să-și dea seama ce s-a întâmplat între ei. Harry nu se încadrează în lumea a lui Meghan”, a declarat o sursă pentru presă, adăugând că speră „să se regăsească pe sine”. RadarOnline a mai susținut că Harry plănuiește o călătorie solo în Africa pentru a filma un documentar, spunând că prințul consideră continentul ca a doua sa casă și un loc în care se simte „cel mai bine ca el însuși”. 

Răspunzând zvonurilor despre despărțire, o sursă apropiată familiei regale britanice a declarat pentru The Spectator că nu este surprinzător și a adăugat că „există puțină simpatie pentru Harry în rândul familiei, după tot ce a făcut”.

Ducii infirmă zvonurile

Dar ducii de Sussex au răspuns la zvon. La scurt timp după povestea RadarOnline, o persoană apropiată cuplului a declarat pentru Page Six că orice speculație despre o despărțire este neadevărată. „Nu este adevărat, este literalmente inventat”, au susținut ei. Cu toate acestea, încercările cuplului de a înlătura discuțiile au puțin efect. La începutul acestei săptămâni, un informator anonim i-a spus la DeuxMoi că perechea „și-a vândut conacul din Montecito” și că Harry „locuia într-un alt loc”. 

În cel mai recent episod de podcast al lui DeuxMoi, Enty, care conduce site-ul de articole din rubrica Crazy Days and Nights, a spus că a crezut că este posibilă o separare în viitor, emițând ipoteza că Meghan Markle și Prințul Harry au etici și aspirații în muncă diferite.

Prințul Harry și Meghan sunt căsătoriți din 2018 și au împreună doi copii.

Sursa: Tabu.RO

Articolul precedentS-a stabilit programul Ligii a 2-a la fotbal
Articolul următorApă rece sau la temperatura camerei? Ce este bine să bei pe caniculă