”Te joci cu focul până ceva ia foc!” Este avertismentul consultantului politic, Miron Mitrea, în legătură cu războiul de la granița României și din Marea Neagră.

Invitatul permanent al emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea Plus a atenționat că oprirea unei nave comerciale de către o navă militară rusă este un abuz grav. Nava se îndrepta cel mai probabil spre Canalul Sulina, “încă teritoriu românesc”, deci este vorba de apele teritoriale ale României.

“Se poate întâmpla oricând ca un comandant de navă rus să fie habotnic și să tragă în plin într-o navă sau să dea un ordin înțeles greșit de către un tunar. Bombardarea porturilor ucrainene de la Dunăre, de pe Brațul Chilia va produce un accident dacă rușii nu se potolesc”, au fost avertismentele deloc liniștitoare ale consultantului politic.

În altă ordine de idei, Miron Mitrea a arătat că singura garanție de securitate reală este apartenența la NATO. În rest, sunt doar niște hârtii! Un avertisment dur însoțit de detalii din istoria recentă când Rusia garanta pe hârtie integritatea și securitatea Ucrainei, la dezmembrarea fostei URSS.

Consultantul politic a povestit la Realitatea Plus că i s-a spart un geam la apartamentul pe care îl deține aproape de Crișan atunci când rușii au bombardat portul ucrainean Reni.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentSTARE DE ALERTĂ în Costinești, după ce O MINĂ MARINĂ ar fi explodat în apă
Articolul următorPercheziții informatice în dosarul tinerei olimpice ucise în Neamț. Cele 4 direcții pe care le urmăresc procurorii