Într-o mișcare surprinzătoare și destul de neobișnuită, Netflix a introdus o aplicație dedicată controlului jocurilor pentru televizor, chiar dacă platforma nu oferă încă jocuri de acest fel.

Recent, pe magazinul de aplicații pentru iPhone, a apărut o aplicație intitulată „Netflix Game Controller”. Curios este faptul că lansarea acestei aplicații nu a fost precedată de niciun anunț oficial din partea Netflix, alimentând speculațiile.

Se pare că această aplicație va oferi utilizatorilor posibilitatea de a controla jocurile transmise pe televizor, prezentând o serie de butoane într-un design ce amintește de controlerele tradiționale pentru console. În descrierea aplicației din App Store, un mesaj simplu și misterios: „Coming soon to Netflix”.

Chiar dacă în acest moment Netflix oferă doar jocuri casual pentru dispozitive mobile, este evident că platforma ia în considerare ideea de a se extinde în domeniul jocurilor pe cloud, care pot fi accesate prin streaming. Platforma a lansat deja peste 50 de jocuri și continuă să dezvolte multe altele, fie în colaborare cu parteneri externi, fie în propriile lor studiouri.

Cu un impresionant număr de 238,4 milioane de abonați și un plus de 5,9 milioane în ultimul trimestru, chiar și cu introducerea unei taxe de sharing, Netflix se pregătește să își extindă serviciile și mai mult. Rămâne de văzut ce alte surprize ne pregătește compania în viitor.

Articolul precedentHoroscop 9 august – Ziua decisivă pentru două zodii – Astăzi se decide totul
Articolul următorGrindeanu vrea să vadă căile ferate din elicopter – Bătaie de joc la adresa românilor care stau în coloană pe Valea Prahovei