Președintele PNL – Nicolae Ciucă spune că este onest ca toate companiile care fac profit în România, indiferent dacă sunt românești sau străine, să plătească taxe. 

„Este tot o decizie care se va lua la Ministerul de Finanţe. Eu cred că este cât se poate de onest ca toţi cei care fac profit în România, că sunt companii multinaţionale sau companii româneşti să plătească taxe. Ministerul de Finanţe trebuie sa găsească acele soluţii prin care să nu poată să fie evitate plăţile de taxe şi impozite”, a declarat Nicolae Ciucă, marți.

Nicolae Ciucă: PNL va susține întotdeauna profesiile liberale.

„Am apărat şi vom apăra toate profesiile liberale şi mediul de afaceri a văzut foarte clar că, prin deschiderea la dialog şi prin modul în care ne-am poziţionat şi vom continua să ne poziţionăm şi aici nu e doar abordarea PNL.

Cu toţii ştim că o economie funcţionează pe un mediu de afaceri dezvoltat, consolidat care trebuie să aibă o predictibilitate în tot ceea ce înseamnă plan de afaceri şi măsuri fiscale, motiv pentru care este cât se poate de simplu pentru unul ca mine care nu estet un specialist în domeniu să înţeleagă că nu este deloc oportun şi astfel de soluţii nu aduc niciun beneficiu, intervenind brutal”, a declarat Ciucă.

„Pentru că în acest moment când discutăm nu fost finalizate discuţiile la nivelul coaliţie, PNL consideră în continuare că avem nevoie ca aceste măsuri să vizeze atât reducerea cheltuielilor bugetare, cât şi măsuri care, aşa cum ne-am asumat, să vizeze menţinerea cotei unice de impozitare”, a spus liderul liberal.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentDe ce nu trebuie încălzită niciodată mâncarea la cuptorul cu microunde în recipiente de plastic
Articolul următorNicolae Ciucă, replică după ce Marcel Ciolacu a amenințat cu DEMISIA: „Nu s-a pus problema ca PNL să nu își asume aceste măsuri”