Poliția a descins la traficanții de droguri în mai multe județe din țară.

Poliţiştii şi procurorii fac, marţi, 44 de percheziții înjudeţele Cluj, Mureş, Bihor şi Bistriţa – Năsăud într-un dosar de trafic de droguri şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

”Astăzi, 1 august, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, pun în aplicare 44 de mandate de percheziţie domiciliară, în locaţii situate în judeţele Cluj, Mureş, Bihor şi Bistriţa – Năsăud, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor trafic de droguri de risc şi mare risc, deţinere fără drept de droguri de risc şi mare risc în vederea consumului propriu şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive”, anunţă, marţi, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că, în perioada 2022 – iulie 2023, mai multe persoane ar fi comercializat, în mod repetat, consumatorilor din judeţul Cluj şi din judeţele limitrofe, droguri de risc şi mare risc, cu sume cuprinse între 100 şi 500 de lei pentru o doză.

Peste 20 de persoane vor fi duse la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj, pentru audieri.

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentCopii morți în azilul groazei din Mureș, îngropați pe câmp – Detalii ȘOCANTE care pot afecta emoțional
Articolul următorUDMR, sfidare maximă. Refuză arborarea steagului României