După Andrew Tate, a venit și rândul fratelui său să acorde interviuri. Tristan Tate a fost invitat la un podcast unde a vorbit, pentru prima dată de la ieșirea din închisoare, despre viața din spatele gratiilor, dar și despre relația cu fratele său. 

Tristan Tate se declară victimă colaterală, dar recunoaște că nu regretă nicio secundă că a intrat alături de fratele său după gratii. 

Fratele influencerului a vorbit și despre politică și, prin comparație cu regimul electoral din Regat, a dat de înțeles că nicio reușită nu vine atunci când ești singur. 

„Urăsc să spun asta, dar sunt pe deplin conștient de faptul că nu aș fi fost interzis (n.r. pe platformele sociale) sau anulat sau, probabil, nu aș fi ajuns în închisoare dacă nu aș fi fost fratele lui Andrew.

Nu sunt supărat din cauza asta. Mă bucur că au scris (n.r. despre mine), mă bucur că au spus că sunt „vinovat prin asociere”, mă bucur că m-au aruncat în închisoare. Și dacă îl încriminează pe bune și îl trimit înapoi, ar fi bine să mă trimită și pe mine sau o să mă bag eu singur (n.r. în închisoare).

Nimeni nu poate ieși singur în față ca erou. Să spunem, ipotetic, că un miliardar cu carismă a venit și a spus „Vreau să devin liderul Angliei!”. Nu are nicio șansă. Trebuie să își înființeze propriul partid politic, pierde la fiecare alegere individuală din fiecare circumscripție electorală din Regatul Unit și nu vei mai auzi niciodată de el”, a spus Tristan Tate.

Articolul precedentCe salarii au preoţii în România. Suma pe care o primește un arhiepiscop
Articolul următorA doua zi de PROTEST EXTREM – Minerii, în greva FOAMEI, la ușa lui Budăi! Disperarea muncitorilor din subteran