După New York și Londra, a venit rândul orașului Milano să prezinte, până pe 27 februarie, colecțiile de modă feminină toamnă-iarnă 2023-2024.

Paleta de culori anul acesta este una variată, de la negru până la diverse culori în nuanțe aprinse.

Milan Fashion Week, cu un program de 59 de show-uri și peste 70 de prezentări punctate de 29 de evenimente culturale și sociale, a fost deshis miercuri cu parade Fendi, Roberto Cavalli și Etro.
 
Prada a transformat rochiile de mireasă în look-uri de zi cu zi, deschizându-și prezentarea pe podium cu o gamă de fuste albe lungi și scurte, împodobite cu flori albe și asortate cu tricoturi.

La Emporio Armani, modelele au defilat pe un podium rotund pentru a prezenta cea mai recentă colecție a celei de-a doua linie a designerului veteran Giorgio Armani. Designerul în vârstă de 88 de ani, supranumit „Regele Giorgio” în Italia, a prezentat o ofertă elegantă, cu mult negru, înseninată cu roz, roșu și violet.

Vineri, Tod’s va deschide balul la Hangar Bicocca, urmat de Gucci și Jil Sander. Sâmbătă, sunt așteptați Dolce&Gabbana, Ferragamo, Missoni și Bottega Veneta. Duminică, Giorgio Armani va închide spectacolul.

Pe lângă prezentări, serile milaneze vor fi punctate de vernisaje de expoziții, cum ar fi cea a artistului video american Bill Viola la Palazzo Reale și a fotografului francez Guy Bourdin la Silos Armani.

Anul trecut a fost un an prosper pentru modă, care a adus vânzări record în ciuda inflației.

Sursa: Realitatea Din Italia

Articolul precedentJoe Biden, discurs istoric la Varșovia: „Putin a crezut că războiul va fi rapid. S-a înșelat”
Articolul următorRomânce obligate să se prostitueze în Italia, salvate după un mesaj pe Facebook