Vrei un pic de schimbare a părului? De ce nu alegi una dintre cele mai la modă culori de păr ale momentului? Un hairstylist detaliază tendințele de toamnă și ne spune tot ce trebuie să știi înainte de a începe.

Sezon nou, față nouă? Dacă îți dorești un nou look pentru păr, acesta poate fi momentul ideal pentru a opta pentru o culoare nouă! Anumite culori sunt deosebit de populare în acest sezon. Gianni Coppa, hairstlist în Paris, ne dezvăluie cele trei culori la modă pentru toamnă și beneficiile acestora.

Maro alună: culoarea pentru a da dimensiune părului castaniu

Ar fi gata să detroneze maro ciocolată? După cum sugerează și numele, maro alună este o colorare care se inspiră din nuanțele fructelor uscate pentru a da dimensiune părului brunetelor. „Este ideal pentru a adăuga reflexie, pentru a uniformiza părul, având un efect lucios și pentru a minimiza efectul de rădăcină”, explică Gianni Coppa, potrivit Femme Actuelle. Potrivit expertului, această culoare va fi deosebit de potrivită persoanelor cu pielea bronzată până la închisă, deoarece va spori bronzul. La începutul anului școlar, este ideal pentru că „ ajută la unificarea părului care s-ar putea să se fi rărit în timpul verii și să aibă mai puțin efectul de „vară””. 

Ultra naturală sau „culoare nude”: cea mai naturală colorare

În această toamnă, naturalețea revine. Tendința „culoare nude” este în „nuanțe destul de neutre a căror paletă este destul de largă. Variază de la maro deschis la blond deschis”, explică hairstilistul. Scopul ei? Apropiindu-se „cât mai aproape de un rezultat natural, de uniformitate, fără a fi nici rece, nici cald în ceea ce privește reflexiile”. Pentru a o realiza, vom opta fie pentru o aplicație globală „cu un luciu sau colorant”, fie „o măturare folosind patina”. Practic, ultra natural sau „culoare nude” poate fi obținut dintr-o singură mișcare. Această colorare este potrivită „pentru toate culorile de păr”, deoarece scopul este de a ajunge mai aproape de nuanța naturală. 

Frunze de toamnă, culoarea care se potrivește tuturor

Este poate culoarea sezonieră prin excelență deoarece inspirația ei este toamna. Colorarea în nuanța frunzelor de toamnă permite „să aducă reflexe și nuanțe care vor fi în maronii și arămii”. Acest „ mix and match va fi ideal pe pielea deschisă și destinat, de asemenea, ochilor de culoare maronie, verzi și albaștri. Este potrivit pentru toate tipurile de păr și toate culorile naturale” . Această culoare nu necesită multă întreținere. 

Sursa: Tabu.RO

Articolul precedentUn hairstilist dezvăluie cele 3 culori de păr la modă pentru toamna 2023
Articolul următorUn fenomen astronomic spectaculos va avea loc pe 14 octombrie 2023